Savir Design

MANDAG – TORSDAG: 8.00 – 16.00, FREDAG: 8.00 – 15.00

DA | EN

MØD OS PÅ

Gate Reflect II 5670

Beskrivelse

Gate Reflect II-stolen udstråler personlighed med sit organiske formsprog. Stolen er ideel til auditorier. Den er nem at rengøre og egner sig derfor godt til miljøer, hvor mange mennesker færdes.

Gate Reflect II 5670 podiestolen er udstyret med en teknik, som efter endt brug automatisk returnerer stolene i fremadrettet position og samtidig justerer alle stole til samme højde, hvilket giver et flot og ensartet udtryk i ethvert auditorium. Gate Reflect II 5670 har desuden flydende vip i sædet som standard.

Gate Reflect II-stolen er produceret med særlig omtanke for miljøet. Skallerne er fremstillet af recirkulerbart PP. Søjlestellet består af genbrugt stål, der er fremstillet i overensstemmelse med RoHS-direktiv nr. 2011/65/EC og REACH-direktiv nr. 2002/95/EC.

Alle komponenter på produktet kan demonteres og udskiftes eller kildesorteres og genanvendes mhp. at nedbringe forbruget af råstoffer i produktionen og dermed bidrage til en bæredygtig forvaltning af jordens ressourcer. Savir Design modtager alle brugte Savir-produkter til recirkulering efter endt livscyklus for at fremme den cirkulære økonomi og dermed mindske den samlede miljømæssige belastning fra produktion og forbrug.

 

Skalfarver, standard

Skalfarver, tilvalg

      

Stelfarver, standard


 

Mål, Gate Reflect 5670
  • Bredde: 59 cm
  • Sædedybde: 45 cm
  • Sædebredde: 44 cm