Savir Design

MANDAG – TORSDAG: 8.00 – 16.00, FREDAG: 8.00 – 15.00

MØD OS PÅ

Title Image

Bæredygtig indretning

Miljøfokus og cirkulær økonomi

VI HAR ET FÆLLES ANSVAR

Som møbelproducent tager vi del i det store, fælles ansvar for at værne om natur og miljø, og vi arbejder derfor med en kontinuerlig forbedret miljøindsats.

 

Materialer

De materialer, vi anvender til vores produkter, er nøje udvalgt med omtanke for miljøet, og vores sortiment af møbler, der er produceret af genbrugsmaterialer, er i hastig vækst. Vi får desuden vores materialer fra certificerede leverandører (ISO 14001), og udvalgte produkter er certificerede med EU-Blomsten (Ecolabel).

Al stål i produktionen er RoHS-direktiv nr. 2011/65/EC og REACH-direktiv nr. 2002/95/EC, og aluminiumsstel er af op til 100% genanvendt aluminium. Vi anvender miljøkrom, overholder standarderne for lakbelægning (DS/EN ISO 1456) og eliminerer enhver risiko for nikkelallergi.

Vi anvender FSC-mærket træ, der bl.a. stiller garanti for, at der ikke bliver fældet flere træer, end skoven kan nå at reproducere.

Alle plastmaterialer produceres i overensstemmelse med grænserne i PAK (polycykliske aromatiske kulbrinter) – et udvalg produceres helt eller delvist af recirkuleret polypropylengranulat.

Vi tilbyder endvidere flere bæredygtige stoftyper – eksempelvis varianter af op til 100% genanvendt polyester, der er produceret af plastgranulat fra plastflasker.

Derudover garanterer vi en lang levetid for hvert enkelt produkt. Men vores miljøindsats rækker udover produktionen, det er nemlig også vigtigt for os, at vores produkter kan bortskaffes med så lidt aftryk som muligt, og vores møbler kan derfor, efter afslutningen af sin livscyklus, let demonteres og kildesorteres. Vores målsætning er så godt som 100% cirkulær produktion.

 

FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling

Savir Design støtter FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling (Sustainable Development Goals). Vi har dog valgt at fokusere på de mål, hvor vi som produktionsvirksomhed kan gøre den største forskel – nemlig #SDG3, #SDG8, #SDG12, SDG13, #SDG14 og #SDG17.

         

 

Vil du vide mere om vores samlede bæredygtighedspolitik, kan du læse og/eller downloade vores bæredygtighedskatalog herunder

> Bæredygtighedspolitik <

> Sustainability Policy <

100
Cirkulær økonomi

Alle møbler produceres med henblik på 100% genanvendelighed

100
FSC-certificeret træ

Udelukkende FSC-certificeret træ anvendes til træskaller og sædebrikker

100
Genanvendt aluminium

Op til 100% genanvendt aluminium anvendes i produktionen

75
Miljøcertificeringer

Kontinuerligt stigende antal miljøcertificerede leverandører