Savir Design

MANDAG – TORSDAG: 8.00 – 16.00, FREDAG: 8.00 – 15.00

DA | EN

MØD OS PÅ

Title Image

Bæredygtig indretning

Miljøfokus og cirkulær økonomi

VI HAR ET FÆLLES ANSVAR

Som møbelproducent tager vi del i det store, fælles ansvar for at værne om natur og miljø, og vi arbejder derfor med en kontinuerlig forbedret miljøindsats.

De materialer, vi anvender til vores produkter, er nøje udvalgt med omtanke for miljøet, og vores sortiment af møbler, der er produceret af genbrugsmaterialer, er i hastig vækst. Vi får desuden vores materialer fra certificerede underleverandører (ISO 14001), og dele af vores sortiment lever fuldt op til kriterierne for certificering med EU-Blomsten (Ecolabel).

Al stål i produktionen er RoHS-direktiv nr. 2011/65/EC og REACH-direktiv nr. 2002/95/EC, og aluminiumsstel er af op til 100% genanvendt aluminium. Vi anvender miljøkrombelægninger, overholder standarderne for lakbelægning (DS/EN ISO 1456) og eliminerer enhver risiko for nikkelallergi.

Til alle træskaller og sædebrikker i stoleproduktionen, anvendes udelukkende FSC-mærket træ, der bl.a. stiller garanti for, at der ikke bliver fældet flere træer, end skoven kan nå at reproducere. De anvendte plastmaterialer produceres i overensstemmelse med grænserne i PAK (polycykliske aromatiske kulbrinter) – et udvalg produceres helt eller delvist af recirkuleret polypropylengranulat.

Vi tilbyder endvidere flere bæredygtige stoftyper – eksempelvis varianter af op til 100% genanvendt polyester, der er produceret af plastgranulat fra plastflasker.

Derudover garanterer vi en lang levetid for hvert enkelt produkt. Men vores miljøindsats rækker udover produktionen, det er nemlig også vigtigt for os, at vores produkter kan bortskaffes med så lidt aftryk som muligt, og vores møbler kan derfor, efter afslutningen af sin livscyklus, let demonteres og kildesorteres. Vores målsætning er så godt som 100% cirkulær produktion.

100
Cirkulær økonomi

Alle møbler produceres med henblik på 100% genanvendelighed

100
FSC-certificeret træ

Udelukkende FSC-certificeret træ anvendes til træskaller og sædebrikker

100
Genanvendt aluminium

Op til 100% genanvendt aluminium anvendes i produktionen

75
Miljøcertificeringer

Kontinuerligt stigende antal miljøcertificerede underleverandører